Mehun valmistus

Julkaistu 31.07.2012 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Uncategorized

DIPLOMI

Anni Vasara on tänään suorittanut ”mummon mehun” valmistuksen alkeiskurssin.

Kurssilla on käyty läpi mehun teon kaikki vaiheet:

Pullojen – ja korkkien liotus kylmässä vedessä 24 tuntia.

Marjojen poiminta.

Marjojen mehustus Mehumaijalla.

Pullojen huuhteleminen ja – valutus.

Pullojen desinfektio +105 asteisessa uunissa puoli tuntia.

Pullonkorkkien keittäminen kattilassa liedellä.

Mehun sokerointi ja kuumennus.

Pullotus puhtaasti.

Työturvallisuus mehun teon eri vaiheissa.

Savonlinnassa 31.07.2012

Mummonmehun valmistaja

Aila Vasara

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s