Parempi pyy pivossa…

Julkaistu 27.10.2011 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, kuvia
Avainsanat:, , ,

Hänksi kuivattelee housujaKyselivät toisaalla jotta olis kiva nähdä kuvia linnuistakin, kun ilmoitin olevani Teeressä. No, eihän se nyt sentään niin yksinkertaista ole. Vaikka kuinka pyytää, ei välttämättä kuvan kuvaa saaliista saa (varsinkaan jos ei saa sitä saalistakaan). Se kun on tuo jutun juju suuri siinä, jotta luonto antaa, tai sitten ei – ei sieltä mitään voi hakemaan lähteä, vaan nöyränä on mentävä pyytämään. No, tällä kertaa kuitenkin saimme (saalista ja kuvan).

Jurij ja tipujaLauantaina tuli vettä niin, jotta ihan kalsareita myöten kastui ennen kuin aurinko ehti nousta. Eipä montaa lintuakaan näkynyt, eikä märiltä laseilta paljon muutakaan. Yhden pyyn sain ja se olikin melkein ainoa elävä olento mitä Milon, Häksin ja Jurijn lisäksi näin – no koirat tietty. Ei tuntunut koiriakaan tuo lauantai oikein innostavan ja ensimmäinen koira piti viedä lepäämään jo ennen puolta päivää, kun ei väsyltä enää jalka meinannut nousta.

Jurij naamakirjassaSunnuntai alkoikin sitten paljon mukavimmissa merkeissä. Keli oli loistava ja teeriäkin lensi muutama pikku tokka. Sattuipa joku vieläpä lentämään hollilta ja porukkamme sai kuin saikin saalista. Ei paljoa, mutta mukavasti. Juuri niin paljon kuin ansaitsimme, tai ehkä hieman enemmänkin. Täytyy tunnustaa että innokkaampi, nopeampi ja halukkaampi (ja taitavampi) olisi ottanut noista paikoista enempikin, mutta allekirjoittanut ainakin nautiskeli ja enempi katseli, kun tulitti.

Jussi

kommenttia
  1. Kirsi sanoo:

    Vieno huomautus että lieneekö ne linnut vielä tuolla varastossa… 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s