Elisa Viihde ja F1 taas vaihteeksi

Julkaistu 09.10.2011 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, täh?
Avainsanat:, , , , , , ,

Olen alkukauden taas netistä BBC:n F1-kisat katsonut. Selostus on ollut laadukasta ja kuvanlaatukin kohtuullista. Ongelmia ei ole ollut juuri nimeksikään. Nyt sitten viikolla kännykkä piippasi taskussani tekstiviestin merkiksi ja viestissä kerrottiin että Elisa Viihteen Katsomo palvelusta näen loppukauden F1 kisat ilmaiseksi. Jippii!!

Tänään sitten Japanin GP:tä katsomaan. Eipä palvelu toiminut ollenkaan. Ei sitten nimeksikään. Eipä muuta kuin takaisin nettiin ja sieltä perinteisellä tavalla kisat katsomaan.

Ikävä kyllä ei tuo netinkään kautta katsominen niin kovin helpolta tällä kertaa vaikuttanut, vaan yhteys takkusi kokoajan enemmän, tai vähemmän.

Nyt sitten olen testannut www.speedtest.net palvelun avulla yhteysnopeuttani ja siellähän se vika löytyykin. Elisa Viihteen 24 MB  ADSL yhteys oli vain surkeat alle 8MB tänään. Normaalisti nopeus on ollut luokkaa himpun yli 13 MB sisään ja 0,8 MB ulos, mutta nyt tuo välttäväkin lukema oli vaihtunut surkeaksi. Olen buutannut modeemin jo useaan kertaan, mutta yhteyden nopeus ei tuosta muutu miksikään. Pitääköhän tästä palvelusta vielä täysi hinta maksaa?

Jussi

kommenttia
 1. TOMPPA, VAARANPEIKKO sanoo:

  perkules, Vettel oli kinki, vaikka yhen kikan kuvalla kattelinki.

  Kuiski parenpaa oli Antin kaa uuen Laatokan alustan koeajo. Helevata kostee sora tossa ja uuet iskarit ja jouset ja misukan sorapyörät. Oli 130 hepallaki ja kemppilukolla mukava nousta vaaraan. Ja autohan on ultrakevyt.

  Ens viikolla lomaa ja lähetään repimään jokkisraalle torstaina.

  Ei ihan tähän malliin kuiskaan tultu vaaralle.

  Peikko

 2. Jussi sanoo:

  Nyt on sitten mökissä ADSL ja kaapelimodeemi. Edellä jo ADSL:n nopeuden esitinkin. Elisan mittarimieskin sen kävi toteamassa ja nyt on sitten haettu kaapelimodeemi.
  Kaapelimodeemin tulokset
  Jonkin verran mieluisemmat tulokset, mutta katsotaan nyt miten toimii…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s