Voihan Itella

Julkaistu 22.08.2011 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, , , ,

No voi sun Itella! – ei voi muuta sanoa.

Kun rakas lapseni kirjoitti ensimmäiset kirjeensä kesälomalla omalle Iskälle, turi posti (Itella) homman totaalisesti. Kirsi ja Anni toimittivat kaksi kirjettä Kajaanin Lehtikankaan S-marketin asiamiespostiin keskiviikkona 3.8.2011. Myyjä liimasi ykkösluokan postimerkit molempiin kuoriin ja toivotti ne turvallisesti tärkeälle matkalle kohti pääkaupunkiseutua. Toiseen kuorista oli Anni kirjoittanut vastaanottajan tiedot omalla lapsen käsialallaan ja toiseen Kirsi varsin kauniilla ja selkeällä aikuisen naisen käsialalla.

Torstaina sitten Anni jo soittelikin ja kyseli innosta soikeana oliko iskä saanut postia. Tuossa vaiheessa en tiennyt tietenkään aiheesta mitään, mutta kun oli jo monta päivää kulunut ja lapsen innostus suureen pettymykseen vaihtunut, tiesi isäkin että laskujen lisäksi olisi postin tullut kantaa tärkeämpääkin postia.

Nyt kun kirjeiden lähetyksestä on jo kulunut lähes kolme viikkoa, ei postilaatikkomme ole vieläkään noita tärkeitä kirjeitä perille saanut. Postillekkin (Itellaan) Kirsi asiasta reklamoi, mutta sieltä tuli vastaus tyyliin “miksi lähetitte ilman seurantaa – oma moka”. Itse olen Suomen postiin melko paljon luottanut, mitä nyt kohtuuttoman suuret maksut on himan korvenneet. Vastaus, missä ei edes pahoiteltu, vaan enemmänkin syytettiin siitä että on lähetetty (vaan) ykkösluokassa, eikä kirjattuna kirjeenä, ottaa jo sitten kadonneiden kirjeiden lisäksi todella kaaliin. Miestäni postin tulee kulkea perille ja mikäli ei näin tapahdu, on kyseessä ongelma. Samoin ei tunnu posti asiaa mieltävän.

No, usko meni ja odotuksessa vielä elän. Itellan asenne juttuun on mielestäni kyllä paljon kuvaava. Ihme kun eivät suositelleet jatkossa käyttämään vaikka Ruotsin postia.

Jussi

kommenttia
 1. Aila sanoo:

  No olipa se harmillista, että noin tärkeät kirjeet hävisivät Itellan Ö-mappiin. Mitä kirjeitä ei tiedä odotaa, niin niitähän voi posti hukata mielinmäärin.
  Nyt syksyllä Itella vähentää Itä-Suomesta työntekijöita rajulla kädellä, joten jatkossa postin kulku täällä voi muuttua vieläkin nihkeämmäksi.
  Henkalle lähetetty synttärikortti matkusti muistaakseni noin viikon verran täältä Mikkeliin, vaikka ykkösmerkki siihen oli hankittu. Kävellenkin se olisi kai ollut nopeampaa viedä perille.

 2. Kirsi sanoo:

  Ja huom! Posti hukkasi tosiaankin KAKSI kirjettä yhtäaikaa!! .(

  • Kaija K sanoo:

   Joten tästä voisi olettaa, että ne on edelleen siellä s-marketin ö-mapissa. Yksittäisen kirjeen katoamisen jotenkin ymmärrän, mutta kaksi menee kyllä s-marketin piikkiin.

 3. Kaija K sanoo:

  Ei sattunu tänne mäkeen kopioita jäämään, ko Kaija aamulla lähtee, tois mukanansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s