Paippisten moottorikahvila

Julkaistu 26.06.2011 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, kuvia
Avainsanat:, , , , , , , , ,

25062011132-ShellKuten parista edellisestä viestistä voi päätellä, satuttiin mukavalle paikalle ihan sattumalta. Kati sai vasta mopokortin ja oltiin ulkoiluttamassa Katin mopoa  Jussina Jussien kera. Mukavia mutkateitä hetken kurvailtuamme satuimme pienen pienelle Shellille, joka on toiminut jo 30-luvulla huoltamona. Vanha huoltamo on nykyisin Paippisten moottorikahvilan pihassa, aivan loistavan mopoilutien varrella ja sopivasti idyllisessä maalaismaisemassa peltojen keskellä.

25062011134-Shell25062011136-Shell

25062011137-ShellIkävä kyllä juhannuksen vuoksi moottorikahvila ei ollut auki tällä kertaa. No, paikka on niin kiva ja mukavan lähellä, että tuonne tulee varmuudella lähdettyä toisenkin kerran ja ihan varta vasten – sen verran jäi uteliaaksi tuosta paikasta. Kyllä tuolla kaffen, tai jätskin mielellään käy nauttimassa. Vielä kun tuohon mittariin saisi oikeaa Vpoweria jotta saisi harrastusvehkeetkin samalla ruokittua noin hienossa tunnelmassa…

25062011139-Shell

Jussi

kommenttia
  1. TOMPPA sanoo:

    Eiks tuolla oo joku kokoontuminen tietyin aikavälein. Muistaakseni harrastelehissä kerrottu. Omat mopoilut jäi tältä jussilta, vaan vieläkerkee.
    Ruohonleikkuria oon kyllä kurittanu. Vaan ko ne perkuleet on kokolailla tasakierroskoneita, ei ihan tosi fiiliksiin pääse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s