Normi vappu

Julkaistu 01.05.2011 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, PikaSähkeet
Avainsanat:, , , , ,

Täällä oli ainaskin ihan normi vappu. Pihalla tuli päivän mittaan rakeita, räntää ja vettä – taisipa välissä olla poutaakin. Ensimmäinen sammui jo reilusti ennen Suomen lätkämatsin alkua ja heti perään toinen joutui ensiapuun verta vuodattamaan. Kolmas sitten sai siivoilla kaatuneista mukeista ja ravistetuista pulloista levinneitä roiskeita ympäri kämppää. Yöllä sitten oli ihka oikea pakkanen, joten kyseessä oli ihan perus vappu – munkkeja ja simaa, sekä serpentiiniä ja ilmapalloja.

Jussi

kommenttia
  1. Aila sanoo:

    Kuka teiltä joutui ensiapuun?

    • Jussi sanoo:

      Anni nukahti jo neljän jälkeen ja heräsi sitten tänään aamulla. Vetäis ihan kunnon unet, varsinkin kun ei eilen kerinnyt aamupalaa ja muroja enempää edes syödä, ennen kuin noutaja tuli.

      Minä sain olla se ensiavussa vieraileva tänä vappuna. Lentsu meni niin pahaksi, jotta piti käydä siellä kylässä. Liekö sitten surkea keli, vai suomen matsi, mutta eipä ollut ruuhkaa!

      Ja siitä keittiön siivoamisesta; ensin Anni tiputti ihan täyden mukillisen kaakaota, joka levisi käsittämättömän laajalle ja näkyvästi. Kun nämä jäljet saatiin siivottua, ravisteli Kirsi ajatuksissaan Kikkoman soijakastike pulloa, missä on sellainen kahteen suuntaan aina auki oleva korkki. Aika kivasti se soijakastikekin noista korkin reijistä lentää suuntaan ja toiseen.

  2. Jussi sanoo:

    Ja nyt tulee muuten taivaan täydelta lunta – normi vappu siis.

  3. Henkka sanoo:

    Mikkelissäkin satoi lunta ja räntää. Kauhea myräkkä ulkona, voimakasta tuulta ja puuskissa jopa myrskytuulta…

  4. TOMPPA sanoo:

    Sotkamossa kans pahkeisen kylymää. Puhas pilkkihaalarikeli. Toki aurinkoista.

Jätä kommentti