Kirree lautasella

Julkaistu 05.02.2011 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Uncategorized
Avainsanat:, , , ,

Taas se tuli testattua, hyvää on. Maistuu paistettuna sekä graavina mitä
herkullisimmalta.

2011 5.2. siirr. 011
Kuhan perkeistä tehty kastike ja kuhahöystö kruunaavat aterian.
Itse kasvatetut juureksetkaan eivät hassummilta maistu kyytipoikana.

Pilkkijän muusa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s