Ennakkojoululahja

Julkaistu 18.12.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, , ,

JPV-101218-11-26-Villasukka Anoppi oli ottanut tehtäväkseen auttaa vävypojan palelevia varpaita ja villasukathan siitä syntyi. Kuriiripostin hoiti perille saakka Kaija. Kyllä nyt kelpaa, kun ei varpaat kurkista yhdestäkään reiästä.

Joskus lapsena ei pehmeät paketit ensimmäisten avattavien listalle tainneet aattoiltaisin kuulua. Kun oli kaksi tervekätistä Mummoa sukkia neulomassa (vai kudotaanko ne?), tuntui itsestään selvyydelle, että joka joulu parit villasukat sai. Nyt kun kaikista Mummojen kutomista sukista puuttuu pohjat, varpaita paleltaa ja Mummoja ei enää ole, alkaa villasukkia arvostamaan – liian myöhään, kuten tavallista.

Anoppi oli kuunnellut ilmeisestikin vävypojan valituksen palelevista varpaista ja pohjattomista villasukista, kun sellaiset päätyi tekemään. Hyvä näin.

Suuret kiitokset sukista, jotka todellakin tuli tarpeeseen. Toivottavasti kaikki muutkin saavat tarpeelliset joululahjat, mikäli vaan ovat olleet kiltteinä. (Tarpeettomia joululahjoja en toivo kenellekään, sillä turhakkeita tuntuu olevan jo maailma täynnä.)

Jussi

Mainokset
kommenttia
 1. Kirsi sanoo:

  Jos vähän vihjaa niin saattaahan olla että hyvässä lykyssä useampikin pari valmistunee…

 2. TOMPPA sanoo:

  Kyläkait niitä täälläkin teltaalla tullee niitä sukkia. Mites ois Juha sellanen Superhessu-tyyppinen villakokosyöksypuku, jossa oikein kunnon takaluukku. Oisko kova?

  Tännää suoritin sitten kait pienen rakennusmestarin tutkinnon. Kokosin Mummon ja Kaijan ostaman JYSK-ihmeen, kututtiin jokskin apteekkarin lipastoksi. Oli pahkeinen pahvilootaan saatu mahtuun ruuvi ja kalikka ja kisko poikineen, vaan ääretön kärsivällisyys ja … vei voiton. Sitä 90 minsan ohjeaikaa kyllä ihmettelen. On meinaten fakiiri joka sen siihen aikaa koplaa. Sitä kyllä JYSKissäki Aki varotteli, jotta elä ota tosissas.

  Parit kympit pakkasta ja tuuli ¤¤¤¤!!!. Viliposaa.

  Vaaranpeikko Tomppa.

 3. KaijaK sanoo:

  Kirsin kirjavat sukat on valmiit koodilla 1,5/2, eli kanta ja terä puuttuu siitä toisesta. Vähän hitaampi valmistus täällä Mäkelänkadulla kuin Vaaralla. Sitten muistas Jussi, että se parsimispalvelu kuuluu sukkien (siis sinun villasukkien) hintaan. Niin kauan kun kutoja kykenee ne korjaamaan.
  Kyllä velipojan kärsivällisyyttä on koeteltu Jysk-pakkauksen osalta. Mitähän seuraavaksi keksisi?
  Ja jos ette ole sannunut kuulemaan mistään, niin täällä on tota pakkaslunta tullut taas…. Eilen kun tulin töistä, niin bussi jäi tohon pysäkille jumiin, vaikkei siinä ole kun 1% vastamäki. Onneksi olin jo omalla pysäkillä siinä kohti.
  Piparit on leivottu ja paketit ostettu. Ja joulu töissä, ettei tule tekemisen puute.
  Kaikille lukijoille Iloista Joulun aikaa – älkää syökö itseänne ähkyyn!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s