Uusia ominaisuuksia Vasaran Paukkeessa

Julkaistu 24.08.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, ohjeet
Avainsanat:, , ,

Vasaran Pauke on saanut lähiaikoina muutamia uusia ominaisuuksia. Ominaisuudet eivät tarjoa mitään järkyttäviä muutoksia, mutta jotain pientä kuitenkin. Esittelen tässä uudet ominaisuudet pintapuolisesti.

1. Lue lisää…

Lue lisää...

Jotta mobiililaitteilla ja hitailla yhteyksillä Vasaran Paukkeen lukeminen sujuisi mahdollisimman mutkattomasti, olen jakanut viestit nykyisin kahteen osaan. Etusivulla näkyy vain jutun alkuosa ja sitten löytyy “Lue lisää…” jota klikkaamalla koko juttu aukeaa luettavaksi. Näin ollen useat kuvat eivät hidasta etusivua ja etusivulle mahtuu useampia juttuja ikään kuin näyteikkunaan.

2. Arvostele jutut

Tähtiä jutuille

Juttujen otsikon alla, tai joissain tapauksissa lopussa on viisi tähteä. Näistä voit nähdä mitä muut ovat jutusta tykänneet. Ajatus on että kaikki lukijat klikkaavat oman mielipiteensä. Se ei vie aikaa käytännössä ollenkaan, mutta kertoo muille ja tekijälle mitä mieltä ihmiset siitä tarinasta olivat. Tällä hetkellä vain yhteen juttuun on tullut vain yksi arvio. Kyseinen arvioija oli arvioinut jutun neljän tähden arvoiseksi, eli hyväksi. Muistathan antaa välittömän palautteen joka jutusta jatkossa!

3. Arvostele kommentit

Peukkua Aika pitkälti sama homma kuin edellisessä, mutta tässä tapauksessa voit arvostella juttuihin liitetyt kommentit. Kommentteja ei arvostella ihan yhtä monella tasolla kuin juttuja. Riittää kun näytät jutulle peukkua ylös (hyvä), tai alas (ei niin hyvä).

4. Sähköpostitilaus

Sähköpostitilaus

Oikeasta sivupalkista löytyy kohta, josta voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen, kun tänne ilmestyy uusi juttu. Mikäli olet rekisteröitynyt Word-pressin käyttäjä, on sinulla oheisen näköinen kohta ja tilaamiseen riittää kun klikkaat “Tilaa blogi” painiketta. Jos et ole rekisteröitynyt, on juttu hieman erilainen, mutta ei vaikea. Sinun tulee kuitenkin osata kertoa sähköpostiosoitteesi, jotta osaamme laittaa sinulle ilmoituksen uusista jutuista.

 

Kerrottakoot loppuun vielä vinkki, joka ei ole uusi. Ainakin allekirjoittaneen lisäämissä jutuissa hiiren osoittimen vieminen kuvanpäälle ja jättämällä se hetkeksi siihen, paljastuu kuvateksti, joka voi joskus jotain lisäarvoakin tarjota itse juttuun. Hiirenvienti kuvan, tai linkin päälle voi myös laukaista esikatselun mitä sitä klikkaamalla aukeaa. Voit tämän esikatselun kytkeä myös pois päältä, mikäli se sinuakin ärsyttää.

Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s