WANTED: putkiradion korjaaja

Julkaistu 10.08.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, Ostetaan
Avainsanat:, , ,

Meille kun on päässyt nyt kertymään jo neljä kappaletta putkiradioita, niin olisihan se mukavaa jos edes yhdestä niistä saisi meteliä ulos. Ongelmana tietenkin on se, että olen niin pirun nuuka, etten liikkeeseen noita tohdi kantaa. Viimeksi kun stereota yritin liikkeeseen viedä, kertoivat kustannusarvion olevan 250 mk ja sitten tarvittaessa korjauskulut päälle. Mitään ymmärtämättömänä satuin vahingossa löytämään vian ja korjasin sen suunnilleen 0,08 markalla.

Joten jos tiedät että jossain on alan harrastaja*, joka suostuisi asiaan puuttumaan, tavalla tai toisella, kavallathan hänet minulle ja/tai tänne. Olisi tietenkin mukavaa jos harrastaja* sattuisi olemaan Keski-Uudeltamaalta, mutta se ei ole välttämättömyys.

Jussi

* harrastajalla tarkoitetaan tässä yhteydessä: a) asiasta kiinnostunutta ja jotain ymmärtävää henkilöä joka on niin innoissaan laitteista ettei ottaisi korjauksesta mitään, tai käytännössä ei mitään, tai b) yritystä joka on vanhoja laitteita fiksannut ja sen omistaja tai työntekijä on a-kohdan kaltainen henkilö.

kommenttia
  1. Antti Swede sanoo:

    No kysele vaikka isäsi serkulta ; Ollilta ; (oli laittanu nyt keväällä yhden ”höyryradion” kuunneltavaan kuntoon ja puhetta ja musiikkia tuli ulos ihan niinku ennenvanhaan) Niin Olli ku on ammatiltaan radiosähköttäjä/amatööri niin voisi ehkä tehdä ainakin diagnoosia.

    Antti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s