Juhannus Telakanavalla

Julkaistu 30.06.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, kuvia
Avainsanat:, , ,

Oltiin juhannusta juhlistamassa Telakanavalla. Eipä nykyisellään turhan usein tule tuolla vierailtua. Maisema on kovasti muuttunut – pellot kasvaa jo isoa puuta.

Ainosta OttoonKäytiin porukalla Ainoa tervehtimässä. Ei ole helppoa ihmisen elämä tuossa vaiheessa, kun jäljellä on enää järki, luu ja nahka. Vasemman puolen raajat on jäykistyneet liikkumattomiksi, polvi on koukussa ja kyynärpää suorana. Nuo jäsenten jäykistymiset ja puhekyvyn menetys tekee elämästä tosi hankalaa.

Käsittämättömän hyvin ruoka kuitenkin vielä Ainolle maistoi, kun Jari jaksoi syöttää. Lautasellinen lihakeittoa, kupillinen rahkaa ja mukillinen piimää upposi vielä tuosta vaan – en olisi uskonut ellen olisi itse nähnyt. Hieman vaikuttaa nieleminen nyt helpommalta, kuin mitä viimeksi näin. Jotain positiivistakin siis kaiken kuihtumisen keskellä. Saatiin sitten sattumaan valokuvaan todennäköisesti suvun nuorin ja vanhin, sekä muutama siitä väliltäkin – Ainosta Ottoon.

Henkan ja allekirjoittaneen poppoot pääsivät yllättämään isäntäväen (Jukka ja Jari emäntineen) yllätysvierailullaan melko täydellisesti. Mökissä kuitenkin tilaa riitti oikein hyvin ja aikaa tapettiin mölkkyä, rokettia ja petankkia pelaamalla. Taisipa aamuyön tunneilla muutamaa kortinlehteäkin joku katsella…

Pojong tarkkailemassa 

Säännöllisen vierailun tapahtumapaikalla suoritti myös pieni metsäjänis nimeltä Pojong (Anni nimesi). Pojong saapui aamuin ja illoin juhlijoita tarkkailemaan. Kuten yllä olevasta kuvasta voi tarkkaavaisimmat havaita, on Pojong tarkkailemassa meitä Iivarin pellon reunassa, eikä kukaan tunnu tietävän tarkkailijasta tuon taivaallista. Ei se Pojong tuntunut meitä paljoa aristelevan, saatikka pelkäävän, mutta kun kaikki rupeaa sitä ihmettelemään, on aika vaihtaa paikkaa.

Pojong huomattiin

Kävihän meitä pieni HD porukkakin (Jussi ja Kati) morjastamassa. Ai niin, se pihasauna, se oli ihan entisensä. Kun sinne kiukaalle käskyn antoi, poisti se miehen hetkessä lauteilta!

Kiitokset vielä tasapuolisesti kaikille mukana olleille ja asiaan vaikuttaneille, sekä jaksamisia Ainolle.

Jussi

kommenttia
  1. aila sanoo:

    Juhalle kiitokset että jaksaa tehdä tätä ”vasaran pauketta”. On niin kiva aina lukea pikku uutisia suvun piiristä. On kuin näkisi Anniakin livenä, kun joskus kuvia hänestäkin touhuissaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s