Pakkanen tuli

Julkaistu 28.05.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, ,

Ei kestänyt aikaakaan, kun pakastin jo laukesi. Vastahan se oli 90-luvun alussa, kun uuden pakastimen ostimme, tosin käytettynä. 800 mk se silloin maksoi ja nyt jo hajosi. No, leikki sikseen. Hyvin palveli tuo edellinen pakastin. Mikäli uusi pystyy samaan, niin hyvä on. Hieman epäilen.

Tuossa vuoden päivät takaperin mittasin vanhan pakastimen energian kulutusta ja tulin siihen tulokseen, että se kannattaisi vaihtaa uuteen energian säästöllisistä syistä. Tuolloin laskeskelin että kolmessa vuodessa uusi pakastin maksaisi itsensä takaisin pienentyneinä sähkölaskuina. Jotenkin se vaan tuntui vaikealle ihan toimivaa laitetta heittää mäkeen ja hankkia uutta – no, onneksi tuo vanha laite päätti auttaa asiassa. Eilen pakastimen mittari näytti että sisällä on enää 12 astetta talvea jäljellä ja tänään päivällä oli kevät jo pitkällä.

Gigantista löytyi uusi pakastin kohtuu hintaan ja romut sinne. Ei olleet jäätelöt enää kovin jäykkiä. Mitenkähän lie lihoille käynyt, kun ovat vähän miedompaa keliä saaneet nautiskella välissä?

Jussi

kommenttia
  1. KaijaK sanoo:

    Teillä on varmaan tarjolla pöydällinen herkkuja pakastimen uumenista! Joko voi tulla syömään?;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s