Ääretön voima

Julkaistu 04.05.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, kuvia, täh?
Avainsanat:, , , ,

Noiduin tuossa illan kähmyssä kun uusi Bahcon ruuvitaltan irtokärki vääntyi S-mutkalle ensimmäisellä käyttökerralla ja tietty sitten rystyset on verillä. Tuote toimi kuin Anttilan työkalut, vaikka kyljessä ja hintalapussa luki Bahco. Emäntä sitten ihmetteli että “sinulle se ei ole mikään sitten hyvä”. Selitin että kyllä kärjen tulee olla sen verran kova, ettei se mutkille taivu. Ja seurauksena kovuudesta se tietenkin sitten murtuu. “Olisiko se sitten jotenkin parempi”, kysyi Emäntä ihmetellen minulta?

Bahco S-kärki

Niin, tuleeko kärjen olla niin pehmeä että se menee mutkalle, vai niin kova että se murtuu? – Siinä vasta pulma. Kärjenhän ei siis tulisi mennä mutkalle, eikä murtua. Niin yksinkertaista se vaan on.

Pohjimmiltaan ongelma taitaa olla minussa, eikä Bahcon laitteissa. Ääretön voimani mahdollistaa vääntää jopa ruuvitaltalla niin voimakkaasti, jotta kärki ei kestä. Oletuksena lienee siis se, ettei ruuvitalttaan saada niin suurta voimaa, että sillä saisi kärjen rikki. Mutta koska kyseessä olen minä, löytyy ‘sulake’ muualta ;). Normaalisti avaan tietenkin pultit sormin, mutta välillä on pakko turvautua avaimiin, sillä pieni (<50mm) ja pehmeä (8.8) pultti tiukalle vedettynä saattaa helposti nylppääntyä paljain sormin avatessa.

Vieläköhän Bahcolla on sellainen vanhanaikainen kunnon takuu, jossa tuotteen rikkonut idiootti asiakas saa uuden tuotteen särkyneen tilalle. Hinta on ainakin sellainen, että varaa pitäisi olla…

Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s