Kuumeeseen löytyi lääke

Julkaistu 01.04.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, kuvia
Avainsanat:, ,

200g Edellä kerroin kamerakuumeesta joka pääsi yllättämään. Nyt sitten löytyi lääke tähän tautiin, joskaan ei edullinen. Muistan kuitenkin Isän opin “köyhällä ei ole vara ostaa halpaa” ja tämän mukaan mentiin taas. Nikon D90 kamera 18-105mm lasilla piti illalla käydä hakemassa kotia.

Sk.Y Kylvän tähän muutamia räpsyjä, mitä tuossa harjoitellessa olen räpsinyt. Räpsyjä tulee paljon ilman suurempaa sisältöä harjoitellessa. Pokkarimiehelle tuo laite on nimittäin kuin Hornetin ohjaamo! Nappuloita, valikoita, säätörullia ja termejä on niin paljon, eikä niistä ymmärrä mitään. Pieni perustietous aiheesta saattaisi auttaa asiassa, mutta näillä eväillä täytyy mennä, kun ei parempiakaan ole tarjolla.

KevätVesiLepakko

Kuten huomaatte, räpsitty on, mutta järkevää vähän vähemmän. “Harjoittelu tekee mestarin” sanotaan, mutta puhutaan sitä paljon muutakin ihan höpöhöpö-juttuja. Minulle riittäisi, kun oppisi käyttämään laitetta niin, että perus jutut olisi kondiksessa, jotta saisi teknisesti kelvollisia kuvia. Taiteellista puolta ei varmaan tarvitse eres yrittää tällä lahjakkuudella eri taiteisiin. Ja tämä ei ole aprilli pilaa.

Jussi

kommenttia
  1. Kirsi sanoo:

    HUOH!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s