Puuhapäivä

Julkaistu 14.03.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, , , ,

Moottorikelkkailija Eilen aamulla päätettiin painella Annin kanssa uimahalliin. Likka olisi viihtynyt siellä varmasti loputtomiin, joten iskän piti jo keksiä hyviä (teko-)syitä jotta sieltä päästiin lopulta pois. Tuntuu olevan hauskaa lapsista tuo vedessä puljaaminen.

Kun sitten lopulta päästiin pois uikkahallista, päätettiinkin lähteä kauniin kevätpäivän kunniaksi pikku vaellukselle ja makkaran paistoon Suhosten kanssa. Nopsaan kotiin uimahallilta, hieman uutta murua rinnan alle ja menoksi.

Likalle otettiin kelkka matkaan ajatuksella että on kevyempi vetää kelkkaa, kuin kantaa likkaa. Reitti oli melko haasteellinen kelkalle, kapea ränni ja jäisiä pitkospuita, sekä jyrkkiä ja jäisiä rinteitä. Joutui Iskä sitten kantamaan kelkkaa paikoitellen reitin haasteellisuuden vuoksi.

Laavulle saavuttuamme saimme huomata sen, joka olisi tietenkin pitänyt jo arvata – klapeja ei löytynyt paikalta ensimmäistäkään. Allekirjoittaneen repun pohjalta löytyi yksi tervaspala, laavusta kasa sanomalehtiä ja metsästä umpilahoja ja märkiä puita… Ehdin jo valmistautua siihen että makkarat saa vetää kylmänä paketista, mutta kuinka ollakaan, pitkän ihmisten palvaamisen päätteeksi märät puut muuttuivat nuotioksi ja siitä vielä hiillokseksikin.

Makkarat saatiin paistettua ja suurin osa syötyäkin ennen kotimatkaa. Hauska päivä ja hieno keli. Kyllä kevät on vuoden parasta aikaa.

Jussi

kommenttia
  1. Kirsi sanoo:

    Oli kivaa. Kiitti Katille ja Jussille ideasta ja seurasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s