Kauhajoki-lautakunta ihan pihalla

Julkaistu 17.02.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, täh?, uutiset
Avainsanat:, , ,

Kauhajoen koulusurmia selvittänyt lautakunta kertoo että syyt on jossain ihan muualla, mutta lailliset käsiaseet on paha ja luvattomat hyvä! Siis haloo?! Onpas umpi typerää sakkia. Juttu aiheesta lähes kaikissa päivän lehdissä, tässä hesarin juttu aiheesta.

Kaikkien käsiaseen omistavien tuleekin ilmoittaa tänään paikalliselle poliisille, kuinka pääsi tuo itselataava pistooli eilen katoamaan. ‘Olin loukulla supia lopettamassa, kun pistooli tippui merenpohjaan…” Tämä tuntuu olevan ainoa keino, jolla aseen omistajat voivat vaikuttaa asiaan. Toinen on tietenkin se, että nyt hakemaan aselupia ja monta kappaletta tietenkin. Vasten lakia annettu kielteinen, tai määräaikainen päätös tietenkin hallinto-oikeuteen ja aseeksi mahdollisimman kallis ja laadukas, jotta kynnys pakkolunastukseen nousee.

Itse en voi ymmärtää lautakunnan näkemystä, joka johtaa luvallisten aseiden muuttumista luvattomiksi? Maailmalla on jo useita esimerkkejä tämän kaltaisen päätöksen seurauksista (luvattomien aseiden lisääntyminen ja niiden myyntiverkoston rakentuminen, aseilla tehtyjen rikosten lisääntyminen, jne, jne…)

Eiköhän kuitenkin olisi syytä keskittyä siihen olennaiseen, eli nuorten pahoinvointiin! Sen estämiseen ja korjaamiseen. Kyllä hullu saa itsensä ja lajikumppaninsa hengiltä ilman pistooliakin. Näitä tapauksia on maailman historia täynnä. Onhan meilläkin omat tapauksemme…

Ja jos kieltojen linjalle lähdetään, niin kyllä puukoilla suomessa murhataan ja tapetaan paljon enemmän. Valmiiksi siivutettua leipää löytyy kaupoista, joten ei liene mitään kelvollista syytä miksi yksityishenkilö voisi omistaa veistä. Auto ja alkoholi lienee itsestään selvää kieltää. Entäs suola ja voi, ne ne vasta ihmisiä tappavatkin. Eiköhän KIELLETÄ KAIKKI!

Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s