Uusi vuosi 2010

Julkaistu 03.01.2010 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, kuvia
Avainsanat:, , , , ,

Uusi vuosi ja vuosikymmen puhkaistiin täällä Keski-Uudellamaalla reippaasti talvisissa tunnelmissa. Ulkona oli pakkasta riittävästi, joten nuorisokin pysyi kohtuu rauhallisena ja suuremmilta vahingoilta vältyttiin.

Jussia naurattaa kylmäksi päässyt kuohuviini. -4,7°C kylmää!Meille oli saapuneet Suhoset juhlistamaan uutta vuotta. Syötiin ja juotiin kevyesti. Raketteja käytiin ampumassa pariin kertaan ja naapurin mahtavaa ilotulitusta katseltiin ihmeissämme.

Isäntä oli kuullut että kuplivat tarjoillaan kylmänä, mutta kuten niin tavallista, sortui hän taas pikkuisen liioitteluun. Punainen Törley kuohuviini tuntui kuplivan melko heikosti ja suussakin maistui – kylmälle. Liekkö juoma ollut näin kylmää Katin suussa?Näppärä Isäntä

 

 

 

 

upotti Betsetin lämpömittarin pulloon ja niinpä totuus vähäisiin kupliinkin selvisi. Mittarin lukemat rupesivat tippumaan oikein urakalla päätyen lukemaan -4,7°C. Ehkä kuohujuoma olisi saanut muutaman asteen lämpimämpääkin olla, mutta eipähän ollut ainakaan lämmintä.

Tämähän näyttää ihan.... Tinalle?Tinatkin valettiin, kuten vuoden vaihteeseen kuuluu. Ei vaan tainnut kukaan porukasta muistaa edes milloin oli edellisen kerran moista harrastanut. Ei siksi, että olisivat olleet edellisellä kerralla niin päissään, vaan siksi että siitä oli kulunut jo jokunen vuosi aikaa.

Anni valvoi ensimmäistä kertaa elämässään vuoden vaihteeseen ja valoi tinankin – ensimmäistä kertaa.

Noutaja kävi Likalla kuitenkin heti kun pauke hieman laimeni.

Seuraavana päivä, siis uuden vuoden ja uuden vuosikymmenen avauksessa oli väsyneitä juhlijoita koko tupa täynnä. Veikkaan että 1.1.2010 illalla on nukkumatti käynyt melko hyvissä ajoin paikan  päällä.

Annille ja Jussille tuli väsy heti alkuvuodesta.

Hyvää alkanutta vuotta tasapuolisesti kaikille.

Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s