Startti Paketti

Julkaistu 03.11.2009 | Kirjoittanut Henkka | Kategoria(t): Henkan höpinät, PikaSähkeet
Avainsanat:,

Tervehdys lukijoille minunkin puolestani. Jotkut ovat jo epäilleet minun katoamistani tai kirjoitus taitojani, mutta turhaan…mennä siis asiaan. Tässä vaiheessa sopiikin kysyä että mikä se asia olikaan???

Eilen kävimme noutamassa äitiyspakauksen postista. Laatikon avattuamme minulle järkytyksenä tuli se tavaran paljous. Hetken katselun jälkeen järkytys lisääntyi niiden vaatteiden pienuuden vuoksi. Eihän ne voi kellekkään mahtua päälle, taikka jalkaan kun itse omistaa siron nelikutosen niin nuo sukat on aivan olemattoman kokoiset.

Paketti sisälsi linkin mukaiset tavarat: http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/100502155308EH

…poikkeuksena saimme liukuvoiteita kaksi tuubia yhden sijaan. Liekkö pakkaus virhe, emme kuitenkaan aio tehdä reklamaatiota. Itseäni hieman askaruttaa että mihin ihmeeseen tota liukuvoidetta tarvitsee vauvan hoidossa? Kokeneemmat toivottavasti kertovat minulle.

Ensi vaikutelma on siis positiivinen Kelan antamasta paketista.

Niille jotka eivät vielä ole tajunneet tai te joille emme ole kertoneet, 11.2.2010 on alustavasti sovittu että minusta tulisi isä 😉 muutamia päivä muutoksia on jo haettu. (avo)Puolisoni yritti hakea muutosta mahdollisimman lähellä nykyhetkeä, ettei minunkaan tarvitsisi mahaa myötäeläjänä kasvattaa. Tuleva setä taas haki paria päivää laskettua aiempaa päivää, syytä en varmaksi osaa sanoa, mutta muistiin se voisi liittyä.

Taas tuli mustaa ruudulle näpyteltyä, tuntuu ku alvariinsa tänne kirjoittelis. Noh, jospa tulevaisuudessa hieman taajuutta kasvattaisi.

-Henkka-

Mainokset
kommenttia
  1. aila sanoo:

    Aika runsaasti on tavaraa tuossa paketissa. Kyllä noilla alkuun pääsee. Onko totta ettet tiedä mitä liukuvoiteella tehdään?
    Äippä voi kertoa sen ihan kahden kesken..

  2. Jussi sanoo:

    mites uudet rattaat, olisko TM-tyylisen esittelyn paikka?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s