Sakotettu poliisi

Julkaistu 28.08.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, kuvia, täh?
Avainsanat:, ,

Viime viikolla starttasimme veneen siirtoon, tarkoituksenamme siirtää kaverin puatti Kuopiosta pääkaupunkiseudulle. Reissu meni kaiken kaikkiaan loistavasti. Mukaan mahtui heti alkumetreillä mukava, päivää piristänyt havainto Kuopion satamassa, kun parkkipirkko oli iskenyt poliisiautoon! Hyvä näin.

Parkkisakko poliisille

Parkkisakko poliisiautolle

Tapaus herätti sen verran huomiota, että useat ohiajaneet joutuivat kääntymään takaisin ja ikuistamaan tilanteen. Kyllä siinä keskusteluakin käytiin, jotta mitenkä käy. Erään näkemyksen mukaan poliisin ei tuota tarvitse maksaa ja parkkipirkko saa nuhteet. Itse koen ettei poliisilla ole tässä tapauksessa erikoisoikeuksia, vaan kuljettaja joutuu sakon kuittaamaan omasta pussistaan, ellei sitten ole hälytysluonteiseen tehtävään menty (epäilen). Olisi kiva tietää kuinka lopulta kävi.

Jossan Viipurin-lahden seutuvilla oli keskustelua, jotta laita sitten kuva nettiin. Sanoin että kyllä se siellä jo on. Enkä ihan väärässä ollutkaan, nimittäin osoitteesta http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=64940&c=5 löytyy kuva samasta aiheesta. Linkin kuva on kyllä piirua parempi kuin ottamani kuvat, sillä siinä on taustalla niin komea ukko ja auto 😉

Jussi

kommenttia
 1. aila sanoo:

  Sinkö olet se komea ukko?

 2. Kaija K sanoo:

  Tämäpäs oli mielenkiintoinen juttu. Siispä tarkistamaan vanhemmalta konstaapelilta asiaa. Mitenkähän olisi teidän vedonlyöntien käynyt??? Vastaus kuuluu; lappu revitään. Ei siis kustanna meille mitään (siis valtiolle). Tunnuksellinen virka-auto, kuten kuvasta hyvin näkyy, suorittaa vain vain virka-ajoja, ja pirkon lie syytä tarkistaa ohjekirjansa uudestaan…

 3. FINLEX sanoo:

  Kiekkopaikka, ei kiekkoa joten sakko. Estääkö joku laki poliisia käyttämästä pysäköintikiekkoa?

 4. Kaija K sanoo:

  Vastaus suoraan lainattu saamastani vanhemman konstaapelin viestistä. Tarkistin asian, ettei tule kirjoitettua potaskaa ja joudu syytteeseen. Kysyin siis, onko polliisiautossa parkkikiekkoa.
  ”Ei ole kun ei tarvitse. Tunnukselliset autot kun on aina virka-ajossa. Siviiliautoissa on poliisin ajoneuvolätkä kojelaudalla tai lipassa näkyvillä”.
  Pirkko uudelleenkoulutukseen, ettei haaskaa paperia ja kynää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s