007 ja Arktinen meri

Julkaistu 14.08.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Arvoituksia, Jussin jupinoita, uutiset
Avainsanat:, ,

Rahtilaiva Arctic Sea on nyt ollut (yleisön) tietämättömissä jo pitkästi kolmatta viikkoa. Juttu on aivan kuin James Bond elokuvasta. Ensin “kaappaus” Ruotsin edustalla, jossa laiva pyörii puoli vuorokautta ja sitten kaikki onkin ok. Mitä nyt laivasta ilmoitetaan että kännykät meni ja radiot hajotettiin, sekä miehistö pahoinpideltiin. Tieto “kaappauksesta” saatiin tietenkin vasta päivien viiveellä! Aivan normaaliahan on myös tällaisissa tapauksissa, ettei asiaan puututa minkään viranomaistahon puolelta ja laiva jatkaa matkaansa (vaikka radiot on rikottu?!).

Kun vastikään kaapatun laivan seurantajärjestelmät yllättäen sammuvat, ei sitä tietenkään kukaan jää kaipaamaan. 80-luvulla väittivät että Jenkit pystyy lukemaan Pravdan otsikot punaiselta torilta satelliittiensa kautta, mutta nyt ei muka tiedetä missä rahtilaiva on! Uskonpa vielä tuonkin.

Laiva on ollut kateissa jo kohtuullisen kauan, joten jossain on pitänyt tankatakin. Uskoisin että rahtialus ei ihan huomaamatta tankkaa missään satamassa, mutta merellä toisesta laivasta lienee mahdollista.

Miehistön omaiset kertoivat että heille on kerrottu että miehistö on kunnossa – ei hätää. Hieman outoa tässä on kuitenkin se, että kuinka ihmeessä voidaan tietää miehistön olevan kunnossa, jos laivan sijaintia ei muka tiedetä, eikä siihen ole saatu yhteyttä?

Kaiken lisäksi Venäjä on asettanut kohtuullisen suurta voimaa laivaa saattamaan etsimään.

Koko juttu haisee kuin puoli kiloa Aura-juustoa!

Nyt kaikki foliopipot keksivät mahtavaakin mahtavampia teorioita aiheesta, mutta totuus lienee tarua ihmeellisempää – näin pahoin pelkään. Mikäs on sinun teoriasi? Sen verran helpotan, että huumeita ei olla salakuljettamassa, sillä suunta olisi täysin väärä.

Jussi

kommenttia
  1. Henkka sanoo:

    Ase kauppaa….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s