Ei kulje – ei!

Julkaistu 10.05.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, ,

Ei ole suomalaisten F1 kuskien tie helppo tällä kaudella. Ferrarilla on käsissään auto, jolla pääsee pisteille, jos ei sitten taktiikkaa sössitä ja sehän sössitään. Ennen vanhaan kun Kimi autoili vielä hopean värisellä autolla, tuntui taktiikka virheet olevan siellä ja Ferrari tunnettu erehtymättömyydestään. Ex-Ferrari kuski tunnettiin oikeana “Hannu Hanhena”, kun kaikki onnistui ja vielä tuurikin kävi. Nyt ei tuuri käy. Kaiken lisäksi laitteen luotettavuus ei ole tullut tunnetuksi samoista asioista kuin junan vessa.

McLaren ei kulje sitä vähääkään mitä Ferrari. Vauhti ei oikeasti riitä kuin tuurilla jäännöspisteiseen, jos siihenkään.  Mersun moottori vie kuitenkin suvereenisti sarjaa, joten suorituspaineet on tallilla varmasti kovat. Jos tallissa joskus onnistuu, niin sitten ei vaan Heikillä kulje. Heikki lienee tämän kauden vähiten ajanut F1 kuljettaja. Kun testaaminen on kiellettyä ja kisoissa ei montaa kierrosta kerry, on Heikki joutunut istumaan tietokonepelien äärellä muistellakseen millaista kilpa-autoilu on.

Veikkaan että ei mene montaa kisaa, kun MB kertoo Vettelin siirtyvän ensi kaudeksi McLarenille. Toivottavasti vasta ensi kaudella, sillä olisi Heikille todella paha paikka joutua työttömäksi kesken kautta. Onhan heikki kyllä saanut tällä kaudella katsoa kisoja sivusta jo ennenkin, mutta… Ferrarilla epäilen että tapahtuu kulisseissa myös uudelleen järjestelyjä, sillä ei tällainen töppäysten kasa voi jatkua. Jonkun / joidenkin päät siinä vielä joudutaan uhraamaan. Eikä ole tulevaisuus Räikkösellekään helppoa. Näillä näytöillä ei taksikuskin hommia kaksisempiin ajohommiin ole suurtakaan tilausta.

Vaikka alkukausi on ollut Suomi-pojille yhtä tuskaa, ei passaa lannistua. On me ennenkin otettu turpaan ja sieltä aina noustu – muistelkaapa vaikka yhteenottojamme itä-naapurimme kanssa miesmuisti sitten.

Ei kun leuka rintaan ja kohti uusia nöyryytyksiä!

Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s