Suomi – Slovakia

Julkaistu 01.05.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Uncategorized

Illan matsissa vastaan marssiin Tšekkoslovakian heikompi(?) puolisko. Suurena toiveena on, ettei pelistä tule vastaavaa, kuin vahvemman puoliskon kanssa. Vaikka Slovakia on vaarallinen joukkue ja pystyy hyvän päivän sattuessa yllättämään mahtimaitakin, ei se hyvä päivä ole heillä kuitenkaan tänään. Suomen joukkue on pelannut hyvää ja kehittyvää peliä koko turnauksen. Tshekki voitto parin maalin takaa-ajoasemasta ei sekään ollut huono merkki tulevaa silmälläpitäen. Pää kestää ja se on näissä matseissa tärkeintä.

Toivottavasti pää kestää, sillä esim. Niko Kapanen lienee koko jääkiekkomaailman suurennuslasin alla juuri nyt! Jos tässä rupeaa hermo pettämään, on se Suomelle paha isku, koska tuo Kapasen poppoohan meidät on tähän saakka kantanut. En usko etteikö pää kestäisi, mutta sitä pitää aina kuitenkin pelätä.

Petteri Nummelin on illan matsissa mukana. Puoli-, tai täysikuntoisena, ihan miten vaan, on joukkue paljon vahvempi kuin ilman Petteriä. Varsinkin ylivoima on ollut Suomen ykkösase ja sitä Petteri pyörittää paremmin kuin kukaan muu. Vaikka Koistinen onkin joukosta poissa, on tilanne kuitenkin Suomelle edullinen.

Suomi vie tänään ottelun helposti (vanhat paidat päällä) numeroin 6-1. 😀

Jussi

Mainokset
kommenttia
 1. Jussi sanoo:

  1. erä takana.
  Ei syytä juhliin, mutta ei suurta paniikkiakaan.
  Ensimmäiset minuutit näytti pahalle, mutta Suomi tuntuu heräävän hitaasti. Puolustus päästi Slovakit helposti maalille, mikä ei ole kyllä ollenkaan hyvä. Slovakit hoisivat keskialuueen puolustuksen vähintään tehokkaasti ja Suomella ei tuntunut olevan muurin ohittamiseen lääkkeitä.

  Nummelinin hienon yksilösuorituksen ansiosta Samo Kapanen sai viedä Suomen johtoon 1-0. Kunhan opimme murin ylittämään, ei liene ongelmaa.

 2. Jussi sanoo:

  2. erä takana.
  Suomi ei pääse vauhtiin, ei ollenkaan. Lienee Slovakian hyvää pelaamista.
  Keskialueen ylitys on hankalaa.
  Puolustajamme seisoo ja unohtavat vihulkaiset, jotka saavat marssia niin halutessaa edelleen maalillemme.
  Jännäksi menee.

  Nähdyn 40 minuutin perusteella täytyy sanoa että Slovakia on ollut hennosti parempi, tai ainakin heillä on suurempi tahtotila ja se näkyy.

 3. Jussi sanoo:

  45 min. pelattu.
  Liekkö valkonuttuset edes sama porukka, kuin kahdessa edellisessä erässä, vauhti on onneksi löytynyt.

 4. Jussi sanoo:

  60. minuuttia takana.
  Slovakia sai psteen Suomelta ja sen se kyllä ansaitsi. Toivottavasti ei vie enempää. Suomi vei kolmatta erää selvästi, mutta maalin tekopaikat olivat vähissä (1kpl).
  Hieman pelottaa nuo Slovakien pistohyökkäykset ja yksilösuoritukset, mutta silti suomi vie parempana tämän!

 5. Jussi sanoo:

  SAMI KAPANEN!

 6. Jussi sanoo:

  2-1!
  Tänään oli toinen Kapanen kateissa, mutta Sami pääsi esiin. Kolme paikkaa, joista kaksi maalia, eli kaikki Suomen maalit. Harmi vaan että piti kaksi erää nukkua, ennen kuin ruvettiin luistelemaan ja annettiin näin yksi piste pois. Voitto kuitenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s