Lintsillä

Julkaistu 26.04.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, ,

Käväistiin Linnanmäen huvipuistossa, kun Tikkurila sponssasi (Hyvä Tikkurila!). Lintsille oli sitten viimekäynnin tullut kasa uusia laitteita ja osa entisistä oli vaihtanut paikkaansa. Kaikki aukeat kohdat oli täyteen rakennettu huvipuistolaitteita. Muutaman tunnin käyntiin ei kaikki laitteet sopineet, mutta muutamia kuitenkin.

P4265145

Perinteiset hattarat ja paukkumaissitkin joutui tietenkin hankintalistalle. Anni onnistui sotkemaan hattaralla koko naaman, kädet, vaatteet… ja yleensäkin joka paikan, mutta se kuulunee asiaan.

Mukavaahan tuolla kaiken kaikkiaan oli, vaikka ei ihan joka vempeleeseen ennättänytkään. Anni halusi välttämättä käydä myös kummitusjunassa ja ei kun sinne. Likka istui koko kummitusjunan aivan hiljaa ja sitten kun tultiin maaliin alkoi itkua tuhrustaen selittää ettei mennä enää sinne. No ei mennä, ei.

Vekkulaan oli niin suuret jonot koko paikallaoloajan, ettei sinne jaksanut jäädä jonottamaan, vaikka kaikki olisivat sinne kovasti halunneetkin. Ehkä ensi kerralla sitten.

Linnanmäen suuhunpantavat ovat kyllä naurettavan hintaisia laatuun nähden. Paukkumaissit, sellainen 2…3dl kustantaa 3,5€ ja sitä rataa. Tuolla jos meinaa ala-arvoiset eväät poskeensa pistää, niin se kustantaa pienen omaisuuden ja laatu on kyllä… No, asiakkaat ostaa ja se tuntuu riittävän. Joten jos Lintsille mielesi tekevi, tee eväät matkaan.

Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s