Laiskan pulskeat kissat

Julkaistu 24.04.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, kuvia
Avainsanat:, ,

Parin päivän aikana olen bongannut aika kasan eri eläimiä (sorsia, jäniksiä, rusakoita, kettu, mäyrä, hanhia, kurkia, joutsenia…). Keskiviikkona kävimme Hauhon Sappeella, joka lienee nykyisin kuntaliitoksen myötä Hämeenlinnaa. Tällä reissulla bongailin kasan eläimiä, josta hauskin oli pellolla jäniksistä poispäin juokseva kettu. Liekö Repolainen pupuja pelästynyt?

Eilen kyyhkypariskuntaa takapihalla ihastelin ja piti oikein kamerakin käydä lemmekkäiden touhuja dokumentoimaan. No, kyyhkyt lensivät kuhertelemaan naapuriin – kuka sitä nyt sellaista, kun toinen käy kameran! Tarkempi tarkastelu kuitenkin osoitti pihalla paljon liikehdintää. Ensin silmiini sattui Fasaani kana, tämän jälkeen rusakko, sitten fasaani kukko…

Aikani rusakkoa kuvattuani, saapui samalle kentälle naapuritalon kissa. Paniikki alkoi iskeä, sillä tajusin että nyt on äksöniä luvassa ja akku on loppumassa kamerasta. Kissan kurssi suuntasi pupun vieritse, joten oli varma että kohta on kyytiä tarjolla, missä pitkäkorva näyttää suuntaa ja vauhtia säätelee kolli.

Laiskanpulskea kissa ei välitä pupusta

No mitä vielä. Tuo laiskanpulskea kolli marssii kauhusta jäykistyneen rusakon ohi, ihan niin kuin ei muka yhtään kiinnostaisi. Mitäs peliä se tällainen oikein on? Luojamme oli järjestänyt ohjelmaa pupulle, kissalle ja allekirjoittaneelle ja tuo rontti (kissa siis) menee ja pilaa koko homman. Ei muka kiinnosta!

Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s