Hamilton Bawnille?

Julkaistu 12.04.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, uutiset
Avainsanat:, , , ,

News of the World kertoo Lewis Hamiltonin hautovan McLarenin sopimuksen purkamista mikäli Mclaren suljetaan (osittain) sarjasta. Tämä olisi todellinen jymy uutinen, mutta siinä on useampi jos. Ensimmäinen jos on se, että jos McLaren saa niin suuren sanktion – empä usko näin tapahtuvan. Toinen jos on se, että lähtisikö Lewis oikeasti McLarenilta ja 75 000 000 £ sovitulta palkkapussilta pois – empä usko. Olipa Lewis kuinka kova jannu tahansa, niin ne tallit jotka tuollaisia sopimuksia näinä päivinä pystyisivät tarjoamaan, ovat harvassa.

Huhusta saa käsityksen, että Mersulle olisi ihan OK jos Lewis siirtyisi BarnGP:n leipiin. Veikkaan että syy on puhtaasti taloudellinen – Mesru joutuu varmaan maksamaan suurimman osan Lewisin palkasta nykyisellään ja jos hän siirtyisi Brawnille, niin pojan palkkaa saisi leikata todella rankalla kädellä.

No, itse toivon vahvasti että kehitys etenisi huhun suuntaan, sillä Heikki Kovalaiselle se ei olisi ainakaan huono asia. Se että näin tulisi tapahtumaan, lienee kuitenkin arjen realiteetit huomioiden melkein yhtä todennäköistä kuin se, että Mika Häkkinen tulisi Lewisin tilalle.

Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s