Voihan Ferrari

Julkaistu 06.04.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, , ,

Eipä olisi uskonut että Ferrari on joukon viimeinen, kun kaksi (1½) osakilpailua on takana. (Felippe) Massa sortui jo aika-ajoissa ylimielisyyteen ja maksoi siitä kovan hinnan, kun taas (Kimi) Räikkösen autoon tuupattiin sadekelin renkaat kuivalla kelillä alle. Temppu olisi voinut voinut onnistuakin – voittaahan toiset lotossakin, mutta miksi ihmeessä lyödä all in tilanteessa missä itsellä on pata 3 ja hertta 6 kädessä? Järjetöntä! Pahat kielet kertovat että tämän supertaktiikan takana olisi moottoriurheilun suuri Kengäntekijä. 

Button (Jenson) kävi myöhemmin varikolla ja kyseli tallilta joko laitettaisi sadekelin tossut alle. Talli sanoi ettei sellaista riskiä ole järkevää ottaa. Vaikka sade alkoikin muutaman hetken päästä, oli sliksit silti oikea veto, sillä yhdellä kierroksella hävisi melkein yhden varikkopysähdyksen verran sadekelin renkailla. Onnittelut BrawnGP:lle, joka hoitaa homman niin kuin ammattilaiset, vaikka onkin muutaman viikon ikäinen talli. Johto molemmissa sarjoissa on selvä, eikä enää taida kukaan puhua että esittävät vaan nopeaa :D.

Kovalainen (Heikki) pääsi ensimmäisessä kisassa ensimmäiseen mutkaan, nyt vähän pidemmälle (olikohan kolmanteen?). Kiinassa voidaan odottaa ehkä puolen kierroksen matkaa ennen seinää?! Pelkään pahoin että Kovalainen tarvitsee kohta katsella uutta työnantajaa, ellei kierrosmatka ala taittua ilman virheitä. Heikki on tunnettu siitä ettei tee paljoa virheitä, mutta nyt niitä tulee – liekö tallin hengessä jotain vialla?

Nicon (Rosberg) puolesta harmittaa, sillä Malesian keli teki hänelle ikävää. Mies oli selvässä pokaalivauhdissa, mutta minkäs teet kun lotto alkaa. Jos ei ole oikeita kortteja jaettu, ei hyv suorituskaan riitä.

Epäilen että Kiinassa ei ole teknisesti juuri mikään muuttunut, vaikka aikaa pari viikkoa onkin. Ferrarilla on auton lisäksi korvat punaisena ja Kovalaisen oikean pedaalin alle pujotettu koivu klapi rajoittimeksi, mutta muuten mennään kuin ennen. Nico vetää harjoituksissa pohjat ja Brawn kerää hedelmät.

Jussi

kommenttia
  1. […] Jennifer Manlowe wrote an interesting post today on […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s