justin.tv näytti aikaajotkin

Julkaistu 28.03.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, ,

http://www.justin.tv/atomic_napalm osoitteesta pystyi katsomaan F1 osakilpailun aika-ajotkin livenä. Kuvanlaadussa ei tosin ole kehumista, mutta juonessa pysyi ihan hyvin, kiitos hyvän selostuksen. Tämän varassa mennään siis kisaankin – toivottavasti näkyy.

Aika-ajothan meni ”paremmilta” talleilta ihan penkin alle kun ”diffuussoritallit” tuntuu kilpailevan omassa sarjassaan. Kun vielä katsoo autojen painoja, niin Brawnin autot ei todellakaan ole kevyellä kuormalla liikkeellä, joten on pieni mahdollisuus että kisassa saadaan todellinen yllätystulos. Lewis on tankannut aika-ajo tappion jälkeen tankin aivan kukkuralleen ja odotettavissa onkin mielenkiintoinen jakso kun tankki alkaa tyhjentyä ja renkaiden pidosta ei ole enää tietoakaan…. veikkaan Lewisille nurmikko reissua.

Buttonin puimuri oli päivän nopein

Buttonin puimuri oli päivän nopein

Nyt kun on muutamat harjoitukset ja aika-ajon katsellut näitä uusia F1-autoja, niin alkuun silmään pistänyt kapea takasiipi jää kyllä etusiiven varjoon. Ennen kautta puhutut leikkuupuimuri vertaukset eivät todellakaan ole kaukaa haettuja – autot oikeasti muistuttavat leikkuupuimuria, enemmän, tai vähemmän. Leveä etusiipi on varmasti herkempi löytämään vieruskaverin pyörän ja veikkaankin että etusiipiä vaihdetaan alkavalla kaudella eto keko.

Joka tapauksessa, huomenna on starttaamassa mielenkiintoisin F1-osakilpailu vuosiin. Muistakaa siirtää kellot huomisen aikaan jo illalla, jottei suurin osa kisasta jää unen varjoon.

Jussi

kommenttia
  1. […] 364 latausta    justin.tv näytti aikaajotkin […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s