Nahkamies III osa (Nahkamiehen paluu)

Julkaistu 11.03.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, , , , , ,

Laitoin tuon Nahkamiehen II osan jälkeen sähköpostia Keravan Hong Kongiin. Eikä kulunut kuin hetki, kun sain sieltä puhelun. Naishenkilö (jonka nimeä ei tässä yhteydessä mainita) kertoi liikkuvansa näillä nurkin iltapäivällä, eikä olisi kuulemma ongelma tuoda tuotetta postilaatikkoon. Kerroin olevani kotosalla, joten voi tuoda suoraan minulle.

Iltapäivällä sitten puhelin soi ja Naishenkilö kertoi jättäneensä tuotteen ja pientä hyvitystä vaivannäöstäni postilaatikkoon. Kiitin tästä. Kahvi kurkusta alas, tennarit jalkaan ja mars mars laatikolle. Veikkailin mielessäni mitä sieltä löytäisinkään.

Veikkaukseni osuivat tällä(kin) kertaa ihan oikeaan. Ei vaan lauantaisin satu! Postilaatikossa oli pieni pussi, jossa Leathermanin paketti ja kirjekuori. Sisälle tallatessani veikkailin sitten näiden (paketin ja kuoren) sisältöä ja taas osuin oikeaan. Veikkailin nimittäin että toisessa on uusi linkkari ja toisessa lahjakortti. Kaiken tämän lisäksi huomasin jotain, mitä en ollut osannut arvata. Uusi kääntöveitsi oli mitä ilmeisemmin viellinen suoraan paketista otettaessa (kuten oli varmaan edellinenkin). Arvasin myös sen, ettei takuulappu palautunut enää minulle.

Pultti on niin löysällä, että aluslevy ja sen alla oleva muoviosa ovat reilusti irti rungosta.
Pultti on niin löysällä, että aluslevy ja sen alla oleva muoviosa ovat reilusti irti rungosta.

Irtopalat eivät kestä tässä uudessa paikoillaan koska muovi osa on niin löysällä. Pikkuhiljaa tämä alkaa täyttää kaikki farssin tunnusmerkistöt. Minusta ei vaan ole hauskaa, mutta koskas farssin päähekilöstä olisikaan ollut hauskaa? Pitänee laittaa tämä suoraan kohti Rovaniemeä ja tällä kertaa ihan itse.

To be continued…

Jussi

kommenttia
  1. Jussi sanoo:

    Maksetaan 5€ tuon lahjakortin löytäjälle. Viimeksi nähty auton aurinkolipan alla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s