Ostosmatkoilla

Julkaistu 04.03.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita
Avainsanat:, , ,

Kirsillä oli tänään vapaapäivä, jonka päätimme viettää ostosmatkoilla. Käväisimme Renkomäkeen avatussa Iso Magneetti tavaratalossa, tutummin siis Kärkkäisellä. Emme kumpikaan ole ennen käyneet näissä Keskisen, tai Kärkkäisen kyläkaupoissa ja taas kävimme. Mitään ei ollut tarkoitus ostaa, mutta pitkästi yli 200€ reissulle jäi.

Romua oli jos jonkinlaista. Valmetin haulikko sai putken nokkaansa Hiviz valokuitutähtäimen (35€) ja kaappiin lähti Vihtahousun N340 ruutia purkki (32€). Hirveän suuri pyörillä varustettu Montrealin lätkäkassikin (29€) jäi völjyyn, sekä hygieniatrimmeri (2,50€). .22 kaliiberisia ilmakiväärin luoteja lähti mukaan muutama aski (3,90 ja 4,90€/aski), sekä T-paita alle kolmella eurolla.  Työkaluja oli hyvä valikoima ja ihan laaturomuja vielä – hinnatkaan ei olleet pahimmasta päästä. Emäntä nosteli kärryyn sisustustavaroita ja Annille kaikkea ”tarpeellista”. Oli Emo vakoillut hintoja ja oli sitä mieltä että osa hyllynreunahinnoista on halvempia, kuin heidän liikkeen sisäänostohinnat.

Syödäkkin sai ja kaiken lisäksi kebab oli ihan hyvää (ja sitä oli vähintään riittävästi). Metsästyspukua olin reissusta hieman haaveillut, mutta se jäi löytymättä. En tiedä enkö löytänyt oikealle osastolle, mutta se mistä niitä katselin, ei ollut kovin kaksinen valikoimaltaan – eikä siis mieleistä löytynyt. Epäilen kuitenkin että jatkuva puhelimessa roikkuminen sotki hommaa niin, etten vaan sattunut ollenkaan oikealle osastolle. Eihän noita ostoshelvettejä pirukaan jaksa kiertää loputtomasti.

Kassan jälkeen tarkastettiin kuitti, ettei tarvitse kotoa asti takaisin lähteä. Siellä oli hyvä selitys ”edullisille” hinnoille. Ainakin kahden tuotteen veloitus oli yli 100% kalliimpi, kui mitä hintalapussa tuotteessa luki! Kun olimme kinuamassamme rahojamme takaisin, oli perässämme ihmisia eri tuoteet kourassaan samalla asialla. Kauppa se on joka kannattaa. Harva jaksaa ½m pitkää listaa selata rivi riviltä läpi, mutta kyllä kannattaa. Virheistähän näissä lienee kyse(?), mutta minulle on sinänsä ihan sama oliko virhe, tai ei – lompakosta se on pois kuitenkin.

Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s