Lupamaksut nousee

Julkaistu 26.02.2009 | Kirjoittanut Jussi | Kategoria(t): Jussin jupinoita, PikaSähkeet, täh?
Avainsanat:, , , , ,

Juuri saamamme tiedon mukaan aseen hankintaluvan hintaa nostetaan salassa. Voimassaoleva laki lupamaksuista kertoo että hankintaluvan hinta on 32€ ja sinä pysyy vähintään kuluvan vuoden loppuun saakka, mutta nyt ei sitä uskota. Nimettömänä pysyttelevä poliisimies kertoo että luvan hinta nousee hyvin pikaisesti 70€:n. Homma on hoidettu niin salassa, ettei kaikki viranomaisetkaan tätä vielä tiedä. Se milloin luvan hinta nousee, jäi vielä epäselväksi, mutta toista reittiä kuultuna kuulostaa sille että 1.3.2008 lupa maksaa 70€.

Jouni Laihon poppoo on päättänyt että kaikki tehdään harrastuksen tappamiseksi, eikä anna edes lakien olla esteenä. Mielenkiintoista on tämä malli, millä nyt mennään – asiat tehdään salassa! Miksiköhän? Mielestäni on varsin kummallista että nykyisin ei pystytä demokraattiseen avoimuuteen. Liekkö päätöksiä tekevissä henkilöissä vikaa, vai heidän tekemissään päätöksissä, kun ei uskalleta niitä etukäteen kertoa. Meinaavatkohan ne salassa ottaa sen lopun 38€ asiakkaan taskusta, ettei asiakas saisi tietää hintojen nousseen?

Eli, jos on tarve hankintaluville, niin konttorille vielä tällä viikolla. Kipin kapin.

Jussi

kommenttia
  1. Jussi sanoo:

    Muutamia kuukausia asia on siirtynyt, mutta ikävän oikeassa olin helmikuussa asiasta varoittaessani. Nyt sisäasianministeriö tiedottaa http://www.intermin.fi/newslist/pbic/20090625061 sivuillaan lupien hintojen nousevan maanantaista alkaen! Uusi hinta tulee olemaan kohtuuttoman kuuloinen 68€!

    Esimerkiksi täällä Vasaran Paukkeessakin on pienoiskivääri myynnissä hintaan 90€. Kuinka luulette tulevaisuudessa tälläisten aseiden kaupan etenevän, jos lupa alkaa maksamaan saman kuin ase?

    Herrat (narrit) ovat siis päättäneet että ammunta harrastus ajas aletaan tästä maasta. Monta rajusti asiaa hankaloittavaa tointa on jo tehty ja sama tahti jatkuu. Hitaasti mutta varmasti asiaa vaikeutetaan niin paljon, ettei uusia harrastajia tule ja vanhatkin aika hoitaa… Sitten loput aseet voidaankin jo pakko lunastaa, kun ei niillä ole enää jälleenmyyntihintaakaan, koska kauppa ei käy.

    Muistetaan tämä seuraavissa vaaleissa. Nytkään ei ole myöhäistä vaikuttaa, sillä uutta lakia ei ole vielä hyväksytty. Ottakaa yhteyttä omaan ”narriinne” ja kertokaa kuinka nykyinen aselakiesitys, käytäntö ja lupamaksut, yms. asiat vaikuttavat sinuun ja kuinka aiot toimia seuraavissa vaaleissa. Meitä on kuitenkin useita satojatuhansia tässä maassa ja me voimme vaikuttaa, kiun vain heräisimme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s